KS-leden exposeren in het Gezondheidscentrum Statenkwartier aan de President Kennedylaan

Sinds eind september zijn de werken van vier kunstenaars van KS te bewonderen  in het gezondheidscentrum Statenkwartier.

 

Annick Craanen- Georgelin heeft vier olieverf schilderijen met wajangpoppen, Micky Bish zes sfeervolle en mysterieuze foto’s, Niek Zwinkels met twee landschappen van boomschors en drie composities van leisteen in epoxyhars en Alia Bilgrami met twee waterverf en gouache en drie werken met cyanotype op papier.

 De gang waar de werken hangen is niet openbaar toegankelijk; alleen de artsen, zorgmedewerkers en patiënten met een afspraak komen langs de kunstwerken. Ze hangen daar dus veilig. 

Op de monitor in de wachtkamer wordt tussen de zorginhoudelijke en medische berichten aandacht besteed aan de expositie en de kunstenaars. Ook is er gelegenheid om promotiemateriaal van KS en folders (van de Kunstroute) in de wachtkamer neer te leggen.

De werken van de vier kunstenaars blijven tot eind januari 2024 daar hangen en worden dan vervangen door de werken van de volgende groep van vier KS-leden.

Annick Craanen-Georgelin

 

Micky Bish

Niek Zwinkels

Alia Bilgrami