Kunstroute 2013

Kunstminnaars konden op 6 en 7 april 2013 weer de KunstRoute in het Statenkwartier bewandelen. In 2013 namen er 52 kunstenaars deel aan de KunstRoute. Een veelzijdig gezelschap van kunstenaars dat woont of werkt in het Statenkwartier opende op zo’n 39 locaties de deuren.

KRposter2013Ontmoeting en verbeelding

De ontmoeting tussen kunstenaar en publiek is waar het in de eerste plaats om gaat. De ervaring leert dat het publiek de kennismaking met de kunstenaar en het verhaal rondom zijn of haar technieken enorm op prijs stelt.

Ook de inspiratiebronnen van de kunstenaars en de artistieke sfeer in de ateliers spreken tot de verbeelding. De Kunstroute biedt wat dat betreft voor elk wat wils: met beeldhouwen, tekenen, schilderen, collages, installaties, glaskunst, fotografie, grafiek, textiele werkvormen en sieraden. En je koopt direct van de kunstenaar zelf dat werk dat je aanspreekt.

Overzichtstentoonstelling

In de Serre van Brasserie Berlage aan de President Kennedylaan 1 is een overzichtstentoonstelling van de deelnemers te zien. De locaties van de kunstroute zijn herkenbaar aan opvallende raamborden.

Download hier de Kunstroute app! KRbutton

Op beide dagen ben je van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom.

Voor meer informatie, de folder en een routebeschrijving: neem contact op met: Nicolette Bénard, email info@nicolini.nl, mobiel 0646375017